Spain Instant Booking.com
Användarnamn / E-postadress

Lösenord
Har du glömt ditt lösenord?
Inte medlem?  Anmäl dig här
Hotell?  Skapa gratis konto
Affiliate-program Länka till Spain Instant Booking betaltjänster reservationen motorn
 

Arbeta med oss

    Hotell, vandrarhem och B & BHotell, vandrarhem och B & B Affiliate-programAffiliate-program Bokning motorBokning motor Kanal förvaltningKanal förvaltning Länka till osslänka till Spain Instant Booking HotellkedjorHotellkedjor ResebyråerResebyråer
 
Hemsida

Arbeta med oss

Lägg till hotell

Bokningsmotor

Kanalhanterare

Affiliate program

Länka till oss

Hotell, vandrarhem och B & BHotell, vandrarhem och B & B

Hotell, vandrarhem och B & B - Arbeta med oss

Feature din fastighet på SpainInstantBooking.com. Det är helt gratis! Lägg ditt hotell till våra globala nätverk för marknadsföring, och se din exponering ökar som aldrig förr.

Lägg ditt hotell

Oavsett hur du mäter din lönsamhet kan Instant World Booking öka din avkastning på investeringen (ROI). Gör så här: Endast Instant World Booking tar ut en låg 8% provision för online bokningar. Du vet säkert redan att praktiskt taget alla andra online-tjänster avgift mellan 10% -30%. Så även om du använder flera bokningar, din vinst ökar marginalen för varje bokning du får från SpainInstantBooking.com.

En genomföras korrekt online marknadsföring strategi kan öka ett hotell vinstmarginal med så mycket som 20% eller mer på ett år. Spain Instant Booking erbjuder de verktyg som hjälper dig att uppnå dessa mål. Här är därför vi är bättre på att hjälpa dig öka vinsten:

1.Lägsta kostnad - Sluta överutbetala för online bokningar. Instant World Booking provisioner börjar på endast 8%. Det finns inga medlemsavgifter.
2.Maximal exponering och trafik - gratis uppgifter inkluderar samtidig annonsering på många av våra mycket riktade webbportaler (över 100 totalt). Detta är utöver vårt omfattande nätverk av affiliates.
3.15 + översatta sidor för din Hotel - Bara Instant World Booking ger dig 15 eller fler separata sidor bara för din fastighet. Du har tur att få mer än en sida från andra tjänster. Varje sida är sökmotoroptimerad, och översättas gratis till en av världens mest populära språk.
4.Du gör aldrig en betalning till oss - Det finns inga medlemsavgifter, och vårt uppdrag samlas i form av en deposition från pensionatet. Du gör aldrig en betalning till oss. Du har säkerheten för ett kreditkort som garanti (vi har redan validerats kortet), och samla kvarstående saldo direkt från din gäst på ankomsttid.
5.Obegränsad Bilder - Endast Instant World Booking kan du funktionen ett obegränsat antal bilder gratis med din annons.
6.Gästrecensioner - Vi erbjuder en av de mest intuitiva online översyn system för gästerna. Vårt betyg systemet finns en algoritm för komponenter viktning översyn, vilket ger en rättvisare grund för rangordning fastigheter på grundval av nöjda gäster. Om du använder Instant World Booking för din bokning motor, kan du har också din Gästrecensionerna på din egen webbplats.
7.Använd dina egna avbokningsregler - Använd din egen politik, inte vårt. Om du behöver hjälp att samla in från en gäst, prova våra frivilliga betalningar tjänster.  Betalningssystemen
8.2 Bra sätt för gästerna att Reserve - Även om omedelbar online är den bästa metoden att använda, erbjuder endast Instant World Booking ett helautomatiskt alternativ för begäran endast reservationer.
9.Automatiska uppdateringar Kalender - Använd automatisk feeds för att uppdatera din kalender från en enda källa eller din receptionen programvara. Vi har även ordnat rabatter om du vill prova en av våra partners förvaltning.
10.Pay-per-klick annonsering - Ekologiska sökning ranking inte räcker till längre. Du betalar ingenting för att lista med Instant World Booking. Vi utvecklar sedan och underhålla en Google pay-per-klick reklamkampanj för din fastighet som skulle kosta hundratals dollar för att behålla själv.
11.Betalningar Systems - Instant World Booking erbjuder frivilliga kreditkort betaltjänster för att komplettera din online bokning förmåga.  Betalningssystemen
12.Bokning motorn för din webbplats - det perfekta alternativet för omedelbart öka ROI, med ledande teknik och låga bokningar kostnad för din webbplats. Dra fördel av branschens lägsta provisionen på 1,9% när du använder vår valfria online bokningar för din webbplats.
13.Bästa Economics Garanti - Om du idag använder en annan leverantörs service för din hotellet, kontakta Instant World Booking. Vi garanterar att vi kan erbjuda samma eller bättre service för bättre ekonomi. Allt du behöver göra är att kontakta oss och fråga.  Kontakta oss
14.Gratis Online Marketing Strategy Samråd - Vill du öka vinsten med minst 20%? Vi kan hjälpa dig att utveckla rätt strategi. En noggrant genomförd strategi kan vara billiga, men ändå med stor genomslagskraft. Om du är ny till våra tjänster kan du boka en gratis telefon samråd för att hjälpa dig att utveckla rätt online marknadsföringsstrategi. Vänligen ring idag eller skicka ett mail för att planera dina gratis konsultation.  Kontakta oss

Lägg ditt hotell idag

Kom igång med en gratis annons för ditt hotell (du aldrig betalar oss något), och börja öka reservationer och vinster med de ledande lågprisflygbolag tjänst för online hotell marknadsföring. För mer information om hur vi arbetar med hotell, se Hotell - Följ med oss.

Affiliate-programAffiliate-program

Affiliate-program - Arbeta med oss

Om du äger eller driver någon typ av hemsida, kan du bli en affiliate till Instant World Booking. Våra affiliate-program ger dig möjlighet att tjäna extra pengar på din hemsida genom att tjäna pengar på din trafik.

Vi erbjuder ett otroligt utbud av affiliate-program att välja mellan. Ännu bättre, erbjuder Instant World Booking den enda affiliate-program som inte kräver registrering. Just det, ingen väntan på e-post och lösenord från internationella stödcentra. Och när det gäller enkelhet kan våra program genomföras under 10 minuter. Kolla in våra demos affiliate program, och välja den metod som passar dig.  Typer av affiliate-program

Affiliate Program för hotell

En populär form av affiliate program är anpassade bokningsmotor för ditt hotell, vandrarhem eller B & B hemsida. Om du använder vår online bokning service kan du dra nytta av våra högst personliga bokning motor. Detta gör att du kan fånga säker, bekräftade bokningar på din egen webbplats. Du kan även använda den för att acceptera kreditkort från dina gäster. Instant World Booking erbjuder de lägsta kostnaderna överallt för denna tjänst.  Bokning motor för ditt hotell, vandrarhem eller B & B-webbplats

Affiliate Program för Hotel kataloger

Om du vill har en katalog på hotell på din hemsida, eller redan har en, lägg till omedelbar bokning förmåga med Instant World Booking. Kanske du sätter upp en ny hemsida, och vill ha möjlighet resebokning genom att lägga ett hotell katalog. Du kan använda vår inventering av fastigheter att publicera en bokning motor på din webbplats. Instant World Booking erbjuder en white label-lösning för att lägga ett hotell index och boka hotell direkt på din webbplats. Vi kan införa denna möjlighet till dig med en förvånansvärt enkel lösning, och vid noll kostnad för dig.

Om du redan har ett boende katalog, till de väsentliga förmågan erbjuder online online direkt från din webbplats är ett kraftfullt sätt att förbättra din online-tjänster, och öka intäkterna. Även om du erbjuder redan en del sätt att göra bokningar på din hemsida, lägga till ytterligare bokningskanaler kan dramatiskt öka värdet på din webbplats. Instant World Booking kan förverkliga detta värde för dig genom att lägga en bokning kanal.

Läs mer om vårt affiliate-program, se demos och komma igång på bara några minuter.  Komma igång med affiliate-program

Affiliate Program för reseföretag service

Om du är en resebyrå, sälja utflykter eller aktiviteter, har en resa webbplats, eller utföra någon typ av resor samråd, kan vi sätta upp en anpassad affiliate program just för dig. Det finns alltid fler sätt att tjäna pengar på trafik som din webbplats får. En anpassad affiliate program kan vara det perfekta sättet att både öka din trafik och vinst internet. Kontakta oss idag för att ta reda på vad en skräddarsydd bokning motor eller affiliate program kan åstadkomma för din webbplats.  Kontakta oss

Affiliate Program för Alla

Praktiskt taget alla som har en webbplats kan tjäna pengar med vårt affiliate program. Vi erbjuder en unik ny form av affiliate program som kallas våra "Auto-Affiliate-programmet. Det kallas detta eftersom det är så lätt, praktiskt taget vem som helst utan erfarenhet av programmering kan genomföra det på deras hemsida. Det finns inga registreringar eller formulär konto för att fylla ut. Allt du behöver göra är att kopiera några enkla kod som vi tillhandahåller på din webbsida, lägg till din e-postadress och du är klar. Koden lägger ett attraktivt och diskret länk på din hemsida. När någon klickar på länken att använda vår tjänst för att boka resa, tjänar du en provision.

Att snabbt ställa in länkar på din hemsida för våra "Auto-affiliate-programmet, se:

Länka till oss
Mer information om vår "Auto-affiliate" Program

Bokning motorer för din webbplatsBokning motor för ditt hotell, vandrarhem eller B & B-webbplats - arbeta med Spain Instant Booking

Välj en bättre bokning motor för ditt hotell, vandrarhem eller bed & breakfast webbplats

Instant World Booking erbjuder en bokning motor med mer personalisering för din webbplats, flexibilitet med kundens insättningar och enklare installation. Viktigast är det billigare än en bokning motor du kan hitta ditt hotell. Vi kommer även installera det åt dig utan kostnad. Vänligen kolla in andra bokningssystem för din webbplats, jämför sedan med Instant World Booking.

Endast Instant World Booking erbjuder en "Best Economics Garanti". Om du funderar på en annan tjänst med liknande egenskaper, låt oss veta. Vi garanterar att vi kommer att ge samma (och oftast bättre) tjänst till ett lägre pris. Varför inte öka din vinstmarginal idag?

Läs mer om Hotellbokning motorer och demonstrationer visa

Har du redan en bokning motor för ditt hotell, B & B eller vandrarhem webbplats?

Fråga nu om våra speciella rabatter när du byter idag från en konkurrerande leverantör.  Kontakta oss

Varför är Instant World Booking ett bättre val för din bokning motor?

Helt integrerad, fler funktioner, lägre kostnad, flerspråkig, flera valutor, osv ... Se länken ovan för en fullständig lista över funktioner och fördelar endast erbjuds av Instant World Booking. Dessutom, kolla demos som visar dig exakt hur din bokning motor kommer att fungera på din webbplats.  Precis som våra andra hotell partner, om du söker efter sätt att öka din ROI (Return On Investment), kan vår bokning motor ger dig ett omedelbart uppsving i vinstmarginal.

Välj Instant World Booking inte bara för att öka vinsten, men också för att utöka funktionaliteten på din webbplats. Se våra demos, så kontakta oss idag för att komma igång. Prova utan förpliktelser och inga kostnader setup.  För ditt hotell, det finns inget bättre reservation lösning.

Kanal förvaltningKanal förvaltning - arbeta med Spain Instant Booking

Channel Manager gör att du kan ladda upp din kalender om tillgänglighet till över 150 distributionssajter samtidigt.

Hantera din kalender bara en gång, utan befolka flera bokningssajter samtidigt. Nu erbjuder IWB anslutning till över 150 platser, plus GDS, till ett lågt pris. Fördelen är otroligt tidsbesparande och användarvänliga. Kostnadsbesparingarna är utan motstycke. Du kan eliminera timmar av arbete i veckan att hantera kalendrar på flera webbplatser.

Fördelar:
  • Mindre än $ 14 per månad
  • Uppdatera din kalender på över 150 bokningssajter, plus GDS, till ett lågt pris
  • Multiplicera din exponering med Hotels.com, Expedia, Travelocity, Booking.com och många fler
  • Alla stora Hostel områden som ingår, och med HostelWorld.com
  • Spara tid genom att hantera din kalender bara en gång
För mindre än $ 14 per månad, det finns inget att förlora. Varför inte prova det idag? Vid dessa priser, är avancerad kanalhantering äntligen tillgänglig för hotell och annat boende i alla storlekar. Utmärkt för hotell, B & amp; är B och vandrarhem IWB s Channel Manager det billigaste tjänsten i sitt slag som finns.

Det finns inga långsiktiga åtaganden. Köp så många månader av tjänsten som du vill. Få rabatt när du köper minst 6 månader.
  Kontakta oss

Läs mer om hotellet kanalhantering

Länka till ossLänka till oss på Spain Instant Booking

Har en hemsida? Länka till oss

Om du har en hemsida, vet du redan att få kvalitet inkommande länkar är nyckeln till framgång med sökmotorer. Så du behöver länkar och vi behöver också länkar. Om du är ett hotell, använder våra tjänster, annonserar på vår webbplats, bidra till vår webbplats, eller resa med oss, överväga att lägga en länk på din hemsida SpainInstantBooking.com. Kanske du gillar helt enkelt oss. Lägg till en länk och visa ditt stöd. Vi kommer att vara mycket tacksam.

Skapa länkar till webbsidor har aldrig varit enklare. Kolla in våra egna länkar format och banderoller. Lägg till en länk till din hemsida på några minuter. Även personligt djupa länkar till specifika sidor på vår webbplats:

Skapa egna länkar till din webbplats

Hur man tjäna pengar med länkar

Konvertera vanliga länkar på din webbplats till inkomstbringande länkar. Se sidan ovanför för mer information om hur du ändrar din vanliga länkar till affiliate-länkar som har potential att tjäna pengar. Vår "Auto Affiliate-programmet kan du lägga till din e-postadress till en vanlig länk. Då tjänar 25% provision på alla kunder du skickar till oss. Det är enkelt, och det finns inga registreringar. Helt enkelt skapa dina länkar, lägga till din e-postadress, och du är klar.

Hotellkedjor (grupper)Hotellkedjor (grupper)

Hotellkedjor (grupper) - Arbeta med oss

Om du använder eller representerar en kedja (grupp) på hotell, är förmågan att hantera alla dina egenskaper snabbt en hög prioritet. Chain konton kan du hantera alla dina hotellfastigheter med bara ett konto. Instant World Booking erbjuder oöverträffad snabbhet och effektivitet, även om du bara har ett fåtal hotell. Visa och hantera alla dina hotell från bara ett gränssnitt.

Kom igång med en hotellkedja (grupp) Konto

Bokning Motorer för hotellkedjorna

Ett annat bra sätt din grupp kan arbeta med Instant World Booking är att använda vår Reservation motorn för din hotellet webbplatser. Vår bokningstjänst erbjuder avancerade funktioner och integration, och en låg kostnad som garanterat slå alla konkurrerande tjänst. Med Instant World Booking kan du få ditt hotell webbplatser som inrättats med våra online online inom 24 timmar. Det spelar ingen roll om du bara har ett fåtal hotell, eller mer än hundra. Vi kan ställa dig upp med en bättre online-bokning lösning till en lägre kostnad inom bara några dagar.  Kontakta oss

ResebyråerResor service-företag i Spain Instant Booking

Reseförbundet serviceföretag - Arbeta med oss

Sälj våra hotell till dina kunder, och tjäna en provision. Du behöver inte en webbplats. Använd bara länkar vi tillhandahåller att reservera boende för dina kunder. Eller skicka länkar till dina kunder. De kan boka direkt på vår hemsida. Vi spårar varje bokning och skicka dig 25% av bokningen provisioner du genererar. Allt vi behöver för att spåra din aktivitet är din e-postadress. Det är enkelt.

Sälj hotell med spårbara länkar

SpainInstantBooking Länkar:    Spain Instant Booking Hemsida  |   Stöd  |   Föreslå ett hotell  |   Sök hotell  |   Hotel Reviews  |   Skriv en recension  |   Gäst Logga in  |   Prenumerera på nyhetsbrev  |   Avregistrering   |  Följ oss på Facebook   |     |  Följ oss på Twitter   |     |  
Med hjälp av våra tjänster:    Allmänna Villkor  |   Sekretess & Säkerhetspolitiken  |   Så fungerar det  |   Lägg till din Hotellets  |   Arbeta med oss  |   Bokning motor   |   Kanal förvaltning   |   Affiliate-program   |   Länka till oss   |   Betalningssystemet   |   Fram Software Desk   |   XML Flöden
Instant World Booking Global:    Spanish Billiga hotell  |   Spanish Vandrarhem  |   Spanish Billiga Bed & frukost